Trouwringen met zand van uw favoriete strand

Trouwen op het strand is voor velen het toppunt van romantiek. De eerste strandwandeling samen, de ondergaande zon, de ruisende branding. Het strand heeft iets fascinerends. Nederland heeft natuurlijk prachtige stranden en er zijn diverse plekken, veelal leuke strandtenten, die zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Van Zeeland tot aan de Waddeneilanden.

Zand in je trouwring

Trouwringen met zand van uw favoriete strand.

Op het strand van Vlieland kreeg edelsmid Mark Bos het idee om zand in trouwringen te verwerken. Het strand heeft iets magisch en brengt altijd positieve gevoelens en mooie herinneringen met zich mee. Uw favoriete strand kunt u nu in trouwringen laten verwerken en zo draagt u altijd het magische gevoel bij u. Als u trouwt op een mooi strand ergens in het buitenland dan maakt Mark Bos de trouwringen voor u in eerste instantie zonder zand, later kan het meegenomen zand van uw trouwlocatie in de ringen verwerkt worden.

Buitenlandse stranden hebben vaak bijzondere kleuren zand. Zo zit er in het zand vanuit de Rode Zee bij Egypte kleine stukjes rode koraal, in Guadeloupe is zwart zand te vinden van vulkaanuitbarstingen en op de Maagdeneilanden is het zand hagelwit. Doordat zand van elke plek op aarde uniek is, worden trouwringen waarin het verwerkt is nog specialer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s